Gone fishing!

… eller i alla fall så sticker vi nu till Italien!
image

Vi hoppas på att kunna hitta Wifi och blogga som vi brukar, men i och med att lägenhetsvakten inte lovat att hålla ställningarna vad gäller bloggandet så får ni eventuellt stå ut med dåligt uppdaterande.

Vi har dock tidsinställt en del inlägg, så oavsett ska ni inte vara helt utan er dagliga dos BakingBabies under denna junivecka.

Efter att ha avklarat maran känner vi oss oövervinnerliga och tänker att en flygresa med två barn kommer vara en piece of cake. Vi får välan se…

Vi har någon timme innan flyget lyfter, så skicka nu hit era bästa resa-med-barn-tips, eller resa-i-Italien-tips i sista minuten.

Up, up and away! 

Previous

Next

2 Comments

  • Vårt största problem är åksjuka så: Kräkpåse och åksjuketabletter till barnen.. Och choklad eller annat att tugga på när illamåendet kommer. Trevlig resa!

  • När vi skulle flyga till USA med vår 7-månaders packade vi 10 st blöjor i handbagaget och tänkte att det skulle räcka gott och väl (en per restimme liksom). Innan boarding hade han hunnit fylla två av dem med bajs. Efter ytterligare två bajsblöjor på flyget började vi räkna hur många vi hade kvar… och väl i USA visar det sig att vår connection var åtta (8) timmar försenad. Nu var blöjkrisen nära. Vi hittade som tur var blöjor i storlek 6 i nån kiosk på flygplatsen så det löste sig hyfsat, men slutsatsen blir: En kan aldrig packa med för mycket blöjor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!