Orvieto

Planen för dagen var att åka till den större orten Orvieto på lite sightseeing och äventyr. Vi hade tänkt att åka buss men underbara Stefano och Jennifer lånade ut en av sina bilar till oss så vi kunde bila ditt. Hur smidigt som helst!

image

Linbanan ”Furnicolare” tog oss upp från Orvieto scalo (tågstationen) till Orvieto.

image

Kyrkan Duomo var grymt imponerande

image

Efter marknad, promenad i vackra gränder, gelato och pizza åkte vi hem och barnen fick titta på när Stefano meckade med den stora blå traktorn och sedan följde de med Mia och hälsade på åsnan och korna.

Därefter blev det lek och sedan det sedvanliga badet innan lite kvälls TV och middag som idag bestod av:

image
Zucchini soufflé med pecorinosås

image
Hemmagjord pasta och bolongnese

image
Italiensk saltlånga med kikärtssås

image
Amaretto-kexglass med chokladsås. Tyvärr ganska uppäten innan vi kom på att ta kort

Previous

Next

2 Comments

    • Ja, sufflen var sjuuuuukt god, såsen också. Saltlångan var ganska god, men vi var ganska mätta vid det laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!