Skattjakt

image

image

Idag har vi gått på skattjakt i skogen och på gården. Två stenar, löv, tre pinnar, fyra ekollon (eller ekhallon som Wollmar säger), en liten grön plutt, en konstig kotte som på håll ser ut som en bajskorv och två små tegelskärvor. En fjäder hittade vi också, men den blåste bort.

Jag ritade och Wollmar och mamma gick ut och letade.

Sedan fick barnen åka runt gårdsplanen med Stefano i traktorn, drööööömmen. Och så har vi badat.

image

Jennifer och sonen stod och tittade på, han inte helt överlycklig över att hans pappa körde omkring med de andra barnen. Wollmar gjorde (med lite hjälp) ett halsband till honom sedan som tack för lånet…

Middagen ikväll blev detta:
image

image

image

En missad förrätt i form av ost och prosciutto, en halvmissad pasta med tomatsås och griskind, och så kyckling och svamp. Desserten blev panna cotta.
Så gott, och såååå mätta blir vi!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!