När vi glömt gummistövlarna på förskolan

image

Jahaja… Wilfred har tunna sommarskor med meshöverdel.

Vinner inga priser idag heller.

Comments (1)

Fast i hans värld skulle du ju definitivt vinna priser, mycket härligare med en mamma som låter en plaska i vattenpölarna med gympaskor än en som inte låter en göra det pga inga gummistövlar! (Jag själv är nog tyvärr alldeles för ofta den senare nämnda tråk-mamman, men jobbar på att bli lite mer som min man, han är definitivt den roliga föräldern av oss…)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.