Gotland med kusiner

Här kommer en snabb uppdatering om livet här på Gotland!

  1. Resan gick bra. Inga konstigheter, annat än att det inte fanns några taxi att tillgå då alla var helt uppbokade av Almedalsfolk. Med en kortare busstur och skjuts av svåger så var det ändå inga problem.
  2. Det är grymt härligt att vara på Gotland när det är bra väder! Oj vilken skillnad jämfört med förra året. Då regnade det hela tiden och var typ 14 grader kallt. Nu har vi typ varit ute hela tiden och Wollmar har i alla fall badat i havet två gånger. Wilfred gillar att titta på när de andra badar. 
  3. Det finns fortfarande gott om smultron och det är verkligen något som barnen uppskattar (duh!).
  4. Det är grymt med kusiner! Ja, vi är ju här tillsammans med en av Mias systrar och familj. De är mamma, pappa och fyra grabbar där den yngsta är jämngammal med Wilfred. Visst har det blivit lite bråk någon gång, men för det mesta är det henskt roligt med lekkamrater.
  5. Potträning. Lite på vinst och förlust kör både Wilfred och kusinminstingen lite potträning. Det har inneburit mycket nerkissade klsonger (men det gör inget när man kan skölja och hänga på tork i solen) och någon bajsolycka. Vi får se om det ger någon permanent effekt efter veckan, men just nu är det en kul grej.

Försökte få Wilfred att vilja sitta på sin potta när det var högläsning och allt, men han var inte särskillt sugen. Kanske nästa gång?

Vi kom igår och har hunnit träna, vara på stranden, baka ett bröd för hand och äta flera gemensamma grillade måltider. 

Det är verkligen härligt med sommar, semester och Gotland. 

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!