Dinosaurietema?

Det verkar bli någon slags dinotema på Wollmars fyraårskalas på lördag. Joseph planerar en dinosaurietårta och jag och Wollmar klipper och klistrar dekor. 
Jag har gått och fått typ solsting? Feber och frossa igår kväll och idag dödstrött. Har inga andra symtom som tyder på typ förkylning, men har å andra sidan inte bränt mig eller något heller. Men kanske slarvat med vätskan, har haft en dov huvudvärk sedan i söndags. 


Idag är det mulet och vi tar det lite lugnt hela bunten. 

Vad gör du idag? Erfarenhet av solsting någon?

Comments (1)

Dom där dinosarna är ju ✨

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.