Godmorgon från Skåne 

Vaknade nyss på nattåget från Stockholm och har nu parkerat mig på tåget till Kristianstad.

Är superkissnödig (vägrar av någon enfaldig anledning använda tågtoaletter) ock kaffesugen så jag håller på att dö. Hoppas Kristianstad kan förse mig med toalett, anständigt kaffe och en smaskig macka. 

Har Eminem i lurarna, känns ändå tryggt på något sätt.

Skriver något mer i eftermiddag när jag är på väg hem igen! Ha en fin tisdag hörrni! 

Comments (2)

God morgon! Har börjat läsa er blogg efter att min kropp var på botten, efter år av skador och kilon. Tycker om det jag läser. Bilderna på, och texterna om vardagsträning/ förebyggande är bäst!

Ny dag – nya äventyr. Hej till Skåne!

Hej och godmorgon! Kul att du läser!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.