Godmorgon från Skåne 

Vaknade nyss på nattåget från Stockholm och har nu parkerat mig på tåget till Kristianstad.

Är superkissnödig (vägrar av någon enfaldig anledning använda tågtoaletter) ock kaffesugen så jag håller på att dö. Hoppas Kristianstad kan förse mig med toalett, anständigt kaffe och en smaskig macka. 

Har Eminem i lurarna, känns ändå tryggt på något sätt.

Skriver något mer i eftermiddag när jag är på väg hem igen! Ha en fin tisdag hörrni! 

Previous

Next

2 Comments

  • God morgon! Har börjat läsa er blogg efter att min kropp var på botten, efter år av skador och kilon. Tycker om det jag läser. Bilderna på, och texterna om vardagsträning/ förebyggande är bäst!

    Ny dag – nya äventyr. Hej till Skåne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!