Tack!

Två tack från hjärtat!

Tack för alla kommentarer om mitt skitföräldra-inlägg igår. Jag känner mig stärkt! Ni är bäst! Det är ingen ursäkt, men det är skönt att veta att jag inte är ensam. 

TACK för alla kommentarer på inlägget om hur vi behöver förändra kvinnosjukvården. Jag ska VERKLIGEN göra mitt bästa för att era kommentarer och otroligt viktiga tankar kommer fram till dem som bestämmer. Berättar mer om det senare!

 Nu kör vi fredag! Nedräkning till att landa i soffan med typ kladdkaka. 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.