Tack!

Två tack från hjärtat!

Tack för alla kommentarer om mitt skitföräldra-inlägg igår. Jag känner mig stärkt! Ni är bäst! Det är ingen ursäkt, men det är skönt att veta att jag inte är ensam. 

TACK för alla kommentarer på inlägget om hur vi behöver förändra kvinnosjukvården. Jag ska VERKLIGEN göra mitt bästa för att era kommentarer och otroligt viktiga tankar kommer fram till dem som bestämmer. Berättar mer om det senare!

 Nu kör vi fredag! Nedräkning till att landa i soffan med typ kladdkaka. 

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!