Har låst in mig

Joseph fåt ta barnen, hushåll och alles idag. Jag har stängt in mig i vårt rum och fällt ut sekretären vi aldrig använder som just sekretär, och ska sitta och plugga typ hela dagen. Sängen är grym som avlastningsyta för alla papper.

Har börjat med att få in alla referenser i EndNote, det är ju typ väääääärldens drygaste jobb. Ska belöna mig med med en kopp kaffe och en dusch efter det, sen ska jag läsa ”Instructions for Authors” från den tilltänkta journalen och ”How to write a flawless manuscript” och göra ett grymt skelett för hela artikeln enligt konstens alla regler. Senare under hösten kommer vi jobba igenom hela databearbetningen och statistiken. Och sen tillkommer ju att skriva resultat och så. Det är långt kvar på den här resan, men det känns skönt att vara igång.

Nu måste jag tillbaks till EndNote:andet. Hörs! 

 

Comments (1)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.