Har låst in mig

Joseph fåt ta barnen, hushåll och alles idag. Jag har stängt in mig i vårt rum och fällt ut sekretären vi aldrig använder som just sekretär, och ska sitta och plugga typ hela dagen. Sängen är grym som avlastningsyta för alla papper.

Har börjat med att få in alla referenser i EndNote, det är ju typ väääääärldens drygaste jobb. Ska belöna mig med med en kopp kaffe och en dusch efter det, sen ska jag läsa ”Instructions for Authors” från den tilltänkta journalen och ”How to write a flawless manuscript” och göra ett grymt skelett för hela artikeln enligt konstens alla regler. Senare under hösten kommer vi jobba igenom hela databearbetningen och statistiken. Och sen tillkommer ju att skriva resultat och så. Det är långt kvar på den här resan, men det känns skönt att vara igång.

Nu måste jag tillbaks till EndNote:andet. Hörs! 

 

Previous

Next

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!