Okej, bara en till..

Jag sätter en hundring på nummer två…

Comments (6)

Åh vad jag önskar att jag hade tålamod till ettan. Men blir jämt nummer två (säkert alldeles för tidigt )

Det verkar inte funka att skriva kommentar?

Jo! Eller?

Okej nu funkade det visst! Jag brukar alltid hamna på tvåan

Jag tänker just nu att den som hamnar på ettan är sjuk på något sätt, liksom lite Macchiarini-typen. Sitta där och le förnöjt liksom. Mvh desillusionerad

Haha, ja men tänk vad härligt om man nån gång kunde hamna där 🙂

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.