Trosskydd i tyg

En miljömedveten vän har länge kört med tygblöjor med sina barn, och har sedan en tid också pratat sig varm om tyg-trosskydd. Vi hamnade att prata om detta för inte så länge sen, och jag var ändå lite tveksam.

Några dagar senare fick jag ett mjukt kuvert på posten.

Nu har jag testat och jag gillar det faktiskt. Jag använder menskopp, men mot slutet av mensen tycker inte jag att koppen längre är bekväm. Att använda plastiga trosskydd känns ganske instängt och ofräscht, och tygtrosskydden fyller faktiskt en viktig funktion. Det känns inte värre at tvätta dem än att tvätta vanliga underkläder.

Min vän bad min blogga om det, hon ba ”det här behöver ALLA få veta att finns”. Jag tänker också att den med tendenser till svamp, allergier etc etc har goda anledningar att testa.


Så.

Här kommer dagens tips: Trosskydd i tyg. 

OBS: Min vän är en vanlig konsument av detta, likaväl jag. Inget sponsrat inlägg alltså. 

Comments (5)

Jättebra ide! Tittade in hemsidan och blev dock lite full i skratt över valet av mönster till trosskydden. Har lite svårt för att ta på mig mina svarta spets-trosor och så stoppa in ett trosskydd i bomull som är dekorerat med ugglor eller tomtar…. =) =) =). Haha, det blir ju fantastiskt komiskt. Eller har jag dålig humor =). Bra ide i allafall och de fanns ju enfärgade också.

Hahaha, nä jag har också reagerat på mönstren.

Ja, det är samma mönster som går igen i tygblöjevärlden och de är onekligen lite mer gulliga på bebisar.
Ett tips när det är risk för blodfläckar är att ha svarta trosskydd.

Hej Mia! Snubblade in på din blogg tack vare en sida på Facebook där du är ganska aktiv. Alltså WOW!!! Det är detta jag letat efter!!! Har googlat mig galen men inte hittat informationen jag letar efter. Förrän nu. Du är så klok, kunnig och bra. Har bara ett önskemål, se till att din blogg hamnar högre upp på slumpmässiga Google-sökningar. Du har mycket att lära ut och alla borde kunna ta del av det. Tack för all info. Känner mig styrkt inför mitt besök på kvinnokliniken ang ev flrlossningsskada!

Oj, tack och välkommen hit! Vi jobbar stenhårt med att sökmotoroptimera inläggen, men vet nog inte riktigt hur vi ska göra för att göra utöver det. Att folk gillar, delar och länkar brukar ju vara sånt som premieras, vi hoppas på att få läsarhjälp med den biten…

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.