Handledningseftermiddag

I fredags hade jag patienter på förmiddagen, men på eftermiddagen åkte jag iväg och träffade min studiegrupp.

Specialistutbildningen för fysioterapeuter är lite annorlunda uppbyggd än exempelvis sjuksköterskors specialistutbildningar. Vi lägger upp studieplanen själva utifrån de målen vi ska uppnå, och sedan har vi handledare som ser till att styra oss rätt på vägen.

wp-1475251072736.jpg

Jag drog direkt från jobbet till handledningseftermiddagen och köpte med mig ”lunch” på vägen. Kvart över tolv tyckte jag att en cronut kändes som en rimlig lunch. Min mage höll inte riktigt med, och sen mådde jag typ illa hela eftermiddagen. Gott, men otroligt mastigt.

Jag tänkte presentera min handledningsgrupp? Det är ett grymt gäng!!

Först har vi vår handledare Kerstin. Kerstin jobbar jättemycket med gravida med olika besvär och finns på Team Aktiv i Hässelby. 

Sedan har vi Helena. Helena håller på och tar en masterexamen och vill gärna träffa fler patienter med besvär från bäckenbotten. Hon jobbar på Rehab Västra Bromma.

Emma jobbar på Brommaplans fysioterapi och hör ni bland annat på ett avsnitt av förlossningspodden där hon är med och pratar om bäckensmärta. 

Sara jobbar på Friskispraktiken och har bland annat varit med och skrivit de uppdaterade riktlinjerna för graviditetsrelaterad bäckensmärta.

Maria Lund heter en fysioterapeut som hann bli färdig specialist strax innan jag började, hon jobbar på Telge Rehab i Södertälje. Hon är dock ”en i gänget” och brinner också för att ge riktigt bra vård till kvinnor med besvär.

 

Jag är så glad över att få vara en del av ett sånt grymt gäng!

Behöver ni träffa någon fysioterapeut och finns i närheten av dessa fantastiska professionella kan jag varmt rekommendera dem!!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!