Intervju med Wollmar, 4 år

Knivis och Hejhej har båda gjort ett blogginlägg av dena där ”intevju med barnen-listan” som gått runt på Facebook. Jag kunde inte låta bli att göra det samma. Jag stör mig dock skitmycket på att frågorna antyder att jag skulle prata om mig själv som ”mamma”, vilket jag absolut inte gör. Jag frågade Wollmar ”Vad brukar jag alltid säga till dig” etc. Jag vet inte varför jag tycker att det spelar roll, men jag tycker det låter liksom fjantigt att prata om sig själv som mamma, typ ”kom så får mamma sätta på dig skorna”. Någon som reagerar som jag som kan förklarar varför?

I alla fall, here comes:
Vad brukar mamma alltid säga till dig?
Att du älskar mig!

Vad gör mamma glad?
En kram och en puss

Vad gör mamma ledsen?
Om vi slår dig. (De brukar inte slå mig, men de kan heh… leka rätt vilt…)

Hur får mamma dig att skratta?
Du skämtar! (Wollmar skrattade länge åt en kommentar jag läste upp från instagram igår, på en bild om en täckkjol. En tjej berättade att en av hennes kollegor hade frågat ”men har du sovsäcken på dig?” första gången hon kom till jobbet i täckkjol… Det tyckte både jag och Wollmar var skitkul…)

Hur var mamma som barn?
Du hade inte träffat daddy!

Hur gammal är mamma?
30 år. (Han frågade typ igår hur gammal jag var, annars hade han nog inte haft koll…)

Hur lång är mamma?
Wollmar tar sin hand och låter den glida från min tåspets till mitt huvud och säger ”SÅ HÄR lång är du, mamma”. 

Vad är mammas favoritsysselsättning?
Du leker med mig! (Mhmmm… skönt att han verkar tro det…)

Vad är mamma jättebra på?
Göra saker bättre för folk som har jätteont!

Vad är mamma inte så bra på?
Du är inte så bra på gympa. När vi gör gympa går du bara bredvid.

Vad jobbar mamma med?
Du gör folk bra!

Vad är mammas favoritmat?
Kanske pasta?

Varför är du stolt över mamma?
För att vi är bästa vänner!

Om mamma var en seriefigur, vem skulle jag vara?
Du skulle vara ett monster! En tarasque! (WTF, hur känner han till en Tarasque, och VARFÖR skulle jag vara en sån??)

Vad gör du och mamma tillsammans?
Vi leker dinosaurier!

Vad är likt mellan dig och mamma?
Vi är båda personer.

Vad är olika mellan oss?
Du har långt hår och inte jag. Och du har snippa och jag har snopp.

Hur vet du att mamma älskar dig?
För att vi är bästa vänner!

Vilket är mammas favoritställe?
Hemma och leka med mig! (Naaawww)

Previous

Next

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!