Landstinget vill höra dina synpunkter om mödrahälsovården!

Efter min medverkan på workshopen på Sveriges Kommuner och Landsting i oktober har jag fått kontakt med lite olika personer/verksamheter som jobbar för att göra mödrahälsovården bättre.

Nu finns chansen för dig som bor i Stockholms Läns Landsting att framföra dina synpunkter!

”Till dig som har fött barn eller som är i slutet av din graviditet och som sökt vård på sjukhus under eller efter graviditeten.

Landstinget vill höra dina synpunkter om mödrahälsovården.

Dina erfarenheter är viktiga för att kunna utveckla framtidens mödrahälsovård. Därför hoppas vi att du vill komma till ett möte för att diskutera vad som fungerar bra och vad som kan utvecklas och bli bättre.

Vi hoppas bli en grupp på cirka 40 personer. På mötet kommer vi bland annat använda oss av en app, ”Möten SLL” för att underlätta dialogen.

Tid: Måndag den 5 december klockan 10.00-12.00″

Jag har mer information om var, hur du anmäler dig etc men tänker att det kanske inte är så klokt att jag bara lägger ut det öppet här på bloggen. Om du är intresserad, skriv en kommentar så mejlar jag alla uppgifterna till dig. De bjuder på lunch och du får ha med dig ditt nyfödda barn (om du har ett sådant). Anmälan är bindande, så kolla noga att du faktiskt kan!

(Jag kommer vara med, så det vore kul om vi ses!)

Välkommen att bidra till att utveckla länets mödrahälsovård!

Previous

Next

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *