Tävling – Teservis

Tävling – Teservis

jul-hos-bakingbabies-spn

Idag har vi premiär!

Bakingbabies första tävling. Denna tävlingen är i samarbete med Lanka Te & Krydd import som är en kär liten butik på Ringvägen på Södermalm. ”Lanka Te” har allt vi önskar oss i kryddväg och är en liten personlig butik där du alltid kan få goda råd vad gäller kryddor.

wpid-DSC00642.jpg

För mig som halv-srilankes är det extra speciellt eftersom de säljer vissa särskilda varor som är viktiga i det lankesiska köket och som är några personliga favoriter. Exempel på detta är palmsirapen, Kithul, eller rissorten samba rice.

Lanka te & Krydd import har bidragit priset i vår tävling.

En vacker röd teservis!


20161127_141616.jpg

Tävlingen går till så här:

Du skriver ett passande julklappsrim i kommentarsfältet för ett av följande alternativ:

  1. En teservis
  2. Te
  3. Kryddor

Vi väljer ett vinnande bidrag och kontaktar vinnaren för att kunna skicka servisen. Tävlingen pågår fram till och med kl. 24:00 den 9 december. Var noga med att mailadressen du anger i kommentarsfomuläret är en adress som du kollar frekvent! Fullständiga tävlingsregler anges nedan.

tavlingsregler-lanka-te

Previous

Next

15 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *