Tävling – Teservis

Tävling – Teservis

jul-hos-bakingbabies-spn

Idag har vi premiär!

Bakingbabies första tävling. Denna tävlingen är i samarbete med Lanka Te & Krydd import som är en kär liten butik på Ringvägen på Södermalm. ”Lanka Te” har allt vi önskar oss i kryddväg och är en liten personlig butik där du alltid kan få goda råd vad gäller kryddor.

wpid-DSC00642.jpg

För mig som halv-srilankes är det extra speciellt eftersom de säljer vissa särskilda varor som är viktiga i det lankesiska köket och som är några personliga favoriter. Exempel på detta är palmsirapen, Kithul, eller rissorten samba rice.

Lanka te & Krydd import har bidragit priset i vår tävling.

En vacker röd teservis!


20161127_141616.jpg

Tävlingen går till så här:

Du skriver ett passande julklappsrim i kommentarsfältet för ett av följande alternativ:

  1. En teservis
  2. Te
  3. Kryddor

Vi väljer ett vinnande bidrag och kontaktar vinnaren för att kunna skicka servisen. Tävlingen pågår fram till och med kl. 24:00 den 9 december. Var noga med att mailadressen du anger i kommentarsfomuläret är en adress som du kollar frekvent! Fullständiga tävlingsregler anges nedan.

tavlingsregler-lanka-te

Previous

Next

15 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!