Bad och bad och bad 

Ja, idag finns inte så mycket att berätta. Nu lever vi semesterliv:

 • Vakna
 • Solkrämssmörj och morgongrejs
 • Frukostbuffé 
 • Promenad på stranden, löpning för Joseph 
 • Sandslottsbygge
 • Bad i pool
 • Mellanmål
 • Bad i pool
 • Lunch för barn
 • Dagsovning för barn
 • Lunch på stan medan Josephs föräldrar satt på altanen utanför sovande barn
 • Uno
 • Mellanmål
 • Bad i pool
 • Uno
 • Barnprogram på plattan
 • Middag på hotellet 
 • Natta barn 
 • Jacuzzibad för oss i det lyxbadrum vi lyckats få pga släkt med Josephs pappa 

Vi njuter för fulla drag och barnen älskar naturligtvis att få bada typ hela dagarna. Soldräkterna de har, tillsammans med kepsar med ett nerhängande skydd för nacken, skyddar barnen perfekt från solen. De har inte fått för mycket sol någon dag. Idag råkade både jag och Joseph få lite väl mycket sol på ryggen, då vi blev lite för inne i sandslottsbygget…

Samtidigt som vi njuter så saknar vi Kandy och ”det riktiga Sri Lanka”. Det känns som att människor som reser hit och bara befinner sig på hotell- och turisttäta strandorter verkligen missar något. Josephs mamma berättade att hon brukar avråda folk som bara vill ha strandsemester från att åka hit, att det är onödigt lång resa för just bara det. Sri Lanka behöver upplevas på andra sätt! 

Men nog om detta. Nu ska vi sova! 

Comments (1)

Åh, vad ljuvligt! Hälsningar från ett isigt och ömsom iskallt ömsom töigt ömsom snöigt ömsom blåsigt Stockholm! (Bara så ni vet vad ni missar…) Pussa alla fina Fernandosar! F hälsar att han ska visa upp sina nya fräcka fotgängarskills när ni kommer hem!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.