Tillsammans gör vi skillnad! 

Hörde/såg ni det här igår? Hurra! Hurra! 
Jag älskar att det också kan dras till att eftersom kvinnor vågar berätta, så kommer förändringarna till stånd. 

Jag är inte ensam om det, men jag ÄLSKAR Eva Uustal och det hon gör och står för. Hon har drivit ”våra frågor” från läkarhåll så länge nu, och äntligen börjar det hända grejer! Jag skulle vilja skriva in henne under ”viktiga personer i kvinnohälsa-frågan/viktiga feminister under 2000-talet” i historieböckerna. Tror inte det kommer hända dock, för det brukar inte vara dessa” bakom kulisserna-hjältar” som skrivs in i historien.

Men idag tar vi hatten av för Eva. Och tänker att kvinnor som föder barn efter i höst förhoppningsvis kommer vara i tryggare händer än tidigare. 

Lite glada nyheter så här på fredag morgon! Puss på er!

Comments (3)

Jamen verkligen! HURRA! Och för övrigt gör inte bara Eva ett stort jobb med de här frågorna. Du, Mia, gör också din del av det jobbet. Så tack till dig med.

Såg för övrigt det här på TV4 och blev lite glad ändå, just att man faktiskt jobbar åt rätt håll! http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/tr%C3%A4ning-med-docka-s%C3%A5-ska-f%C3%B6rlossningsskador-minskas-3794276

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.