Tillsammans gör vi skillnad! 

Hörde/såg ni det här igår? Hurra! Hurra! 
Jag älskar att det också kan dras till att eftersom kvinnor vågar berätta, så kommer förändringarna till stånd. 

Jag är inte ensam om det, men jag ÄLSKAR Eva Uustal och det hon gör och står för. Hon har drivit ”våra frågor” från läkarhåll så länge nu, och äntligen börjar det hända grejer! Jag skulle vilja skriva in henne under ”viktiga personer i kvinnohälsa-frågan/viktiga feminister under 2000-talet” i historieböckerna. Tror inte det kommer hända dock, för det brukar inte vara dessa” bakom kulisserna-hjältar” som skrivs in i historien.

Men idag tar vi hatten av för Eva. Och tänker att kvinnor som föder barn efter i höst förhoppningsvis kommer vara i tryggare händer än tidigare. 

Lite glada nyheter så här på fredag morgon! Puss på er!

Previous

Next

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!