Snippguiden på internationella kvinnodagen

Snippguiden på internationella kvinnodagen

Dagen till ära kommer nu ett nytt klipp på vår Youtube-kanal. Vad varje kvinna bör veta, eller kanske vad jag själv önskat att mitt tonårsjag hade vetat. Här har vi snippguiden. Spana in, sprid till en vän eller dela till en tonåring du känner!

Previous

Next

3 Comments

  • ”-Hon måste avslutat med snipp snapp snut, annars är det ett missed opportunity.” säger Filip som reaktion på att jag berättar att ni lagt ut en snippguide (första reaktionen var dock ”-Hon filmar väl inte sin egen snippa!?!?!?!!”) 🙂

    • Hahahahahahahahahahahahahaha! ”och här har vi de yttre blygdläpparna, ganska hårigt som ni ser… Och här, ja här har vi lite ärr och sånt, men de tillhör inte grundutförandet…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *