Favoritmusik och film

Vilken musik lyssnar ni helst på?

Joseph:

Just nu lyssnar jag helst på ny musik, som jag inte lyssnat på förut. Jag lyssnar mycket på olika spellistor på Spotify som introducerar mig till nya låter och nya artister. Jag tycker också om lite äldre musik som jag lyssnade på som yngre: Coldplay, Phoenix och Jamiroquai. En av mina favoritlåtar genom tiderna är:

Mia:

Mia har generellt mest lyssnat på HipHop och RnB. I perioder mer svensk hiphop och i andra perioder mer amerikansk. Hon gillar också glad pop och är ganska beroende av att lyssna på glad musik när hon tränar eller ska peppa igång för något hon är lite nervös för. Förutom Timbuktu är nog detta hennes favoritlåt genom tiderna:

Har ni några favoritfilmer?

Jag älskar att se ny film och gillar liksom film generellt. Jag tycker om att gå på bio och njuter av upplevelsen av att få sjunka in i dramat även om jag i slutänden kanske inte älskar själva filmen. Mia är otroligt känslig när det kommer till sorgliga, tunga eller läskiga filmer. Hon tar in alla känslor så pass mycket att hon oftast inte orkar ens börja kolla på en film en vanlig kväll. Mias favoritfilmer är sådana som lämnar henne med en glad känsla i kroppen, typ Amelie från Montmartre. Två filmer jag gillat lite extra är ”The usual suspects” och ”Big fish”.

 

Nu är det er tur!

Tipsa oss om musik och film!

Previous

Next

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!