Semestertider på BakingBabies

I juli och augusti tänker vi ha semester!

(Det här är ett inlägg som står överst på bloggens förstasida. Nyare inlägg ser du när du scrollar ned.)

Semestertider på BakingBabies innebär att vi  kommer blogga mer sporadiskt. Vi kommer skriva mer på dag-till-dag-basis och det kommer bli mycket ”dagsrapporter”, receptinlägg och bara ett fåtal (om ens några) omfattande faktainlägg.

Mia kommer inte svara långa svar på en massa avancerade frågor, utan kommer att i första hand hänvisa till sökfunktionen här på bloggen. När du _verkligen_ har letat men inte hittat ett svar, skriv gärna då förstås! Men svaret kommer enbart och endast utifrån vår möjlighet att svara. Kanske kommer svaret i först efter semestern.

Vi vill däremot otroligt gärna behålla kontakten med er läsare!

Skriv gärna och berätta om hur din sommar är. <3

Previous

Next

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *