Våra sommarbullar!

Våra sommarbullar!

Regnigt ute men solsken i sinne? Eller tid för kaffe och bulle i bersån? Förbered dig för solsken och fikastund med BakingBabies smarriga sommarbullar! Eller trösta dig med de samma. Våra sommarbullar är ett samlingsinlägg med bullar vi bakat under åren, men alla fungerar lika bra på en fikastund i bersån eller med en kopp kaffe inomhus medan det skvalar ute.

Här kommer tips om våra sommarbullar!

wpid-wp-1435345251458.jpeg

Ljuvliga kardemummabullar.

Sommarbullar

Somriga rabarberbullar

wpid-DSC01559.jpg

Sensommarbullar med blåbär

wpid-20140106_180232_1.jpg

Wienerbröd med surdeg

wpid-IMG_20130527_101425.jpg

Mias barndoms gifflar

bulle i ugnen
Gammal bild från när Mia outade på jobbet att hon var gravid med W1.

Vill du bara göra vanliga hederliga kanelbullar? BakingBabies bästa bullrecept finns här! 

kanelbullar

Donuts

Vad är din favoritfyllning i bullar? Berätta!

Previous

Next

5 Comments

  • Ja bara svimmar, vilka vackra bullar. Jag kommenterar typ aldrig på era inlägg om mat… Jag tror det är för att jag är i ett sånt förkrossande underläge att jag liksom bara snabbt skrällar förbi. Men egentligen är jag super duger imponerad. Och dreglar. Och så samlar jag lite inspiration också. Men jag går inte hela vägen såklart. Som hyllning till detta inlägg har han tex KÖPT kanelbullar, Hurra!

  • Åh vilka goda kardemummabullar det blev, tusen tack för receptet! Vi njöt av dem i skuggan i dag. Det står dock ingenstans att kardemumman ska blandas i själva degen, så lägg gärna till det 🙂 Jag undrar också hur man gör så där snygga knutar, ni kanske kan ha en liten knyt-skola någon gång?

    • Åh va härligt att de blev bra. Och tack för uppmärksamheten i det lilla felet. Jag ska omedelbart rätta till det. Brukar ha ca 2 msk medelgrovt i en vanlig sats. Så ganska mycket.
      Ja en video eller bildserie vore kanske lämpligast till bullsnurrorna. Svårt att förklara i enbart ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!