Nominerade till ”Årets röst”

”Stora Influencerpriset är Sveriges nya branschpris för social media influencers. Här prisas Sveriges mest kreativa och affärsdrivna innehållsskapare – oavsett kanal – i 10 olika kategorier.”

Vi har blivit nominerade i kategorin ”Årets Röst”. Vinnarna i alla kategorier förutom ”Årets Influencer” och ”Årets Medlem” (bara för medlemmar) kommer tas fram av en jury. Så nu håller vi tummarna! 

Så kul!

Ni röstar på Årets Influencer här.
Hela listan med alla nominerade i alla kategorier finns här. 
 

Previous

Next

2 Comments

  • Hej! Är det så att du är så populär att det inte finns några tider att boka? 🙂 har du i så fall tips på nån kunnig fysioterapeut eller sjukgymnast som kan diastas? Har en över naveln som inte vill gå igen och som smärtar emellanåt. 4 mån sen bebis kom. Andra graviditeten och nu blir det inga fler. Din blogg är helt fantastisk! Mvh Veronica

    • Haha, ja just nu är det galet. Ska genomgå en operation nu någon gång under hösten och har därför inte lagt ut mitt schema så långt, därför finns inga bokningsbara nybesökstider. Men även i vanliga fall brukar det vara typ två månaders väntetid. Jag brukar rekommendera Maria Lindman, Aleris Storvreten, Sara Pousette Friskispraktiken, Emma Regberg Sport och Rehabkliniken, Kerstin Holm, Team Aktiv Hässelby, Sarah Jones Nygren Aleris Huddinge mfl mfl. Finns säkert ännu fler. Ett gäng på fysiocenter odenplan också. Hoppas du hittar någon! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *