19 november i bloggarkivet

19 november i bloggarkivet

I början av nästa år fyller bloggen 6 år. Det börjar bli ett gäng år, och det ger en rolig återblick över våra år med graviditeter och barn.

19 november 2012

image

Wollmar var 4 månader och övade på att rulla när han inte satt i babysitter, som på bilden. Så himla söt, lille Wollmar!

2013

Då var Mia gravid och rapporterade att det gick dåligt med löpningen och att hon hade bäckensmärta. Vi skrev också om Wollmars pratande och att han verkligen försökte göra sig förstådd, fast utan ljud. Då var han 16 månader.

2014

Den här dagen för 3 år sedan åt vi morotsbiffar till middag. Och Mia postade en selfie. Inget kort på Wilfred den dagen, men han var då 6 månader.

image

image

Det måste varit en ganska lugn dag i föreäldraledighetsbubblan, för hon bakade också jordnötssmörskakor och la upp receptet.

2015:

Den här dagen för två år sedan skrev jag ett inlägg med mina reflektioner om ett raljant blogignlägg som någon annan skrivit om mammor som ”går ner sig” och slutar bry sig om sitt utseende under småbarnsåren. Jag satte det i perspektiv i hur det hade varit om motsvarande tankar hade riktats mot pappor. 

Jag var föräldraledig och gick till Rum för barns målarverkstad md Wilfred. Målningen han gjorde då har vi faktiskt haft uppsatt i köket ända fram tills för en månad sedan, då vi fick städa inför lägenhetsvisningen och försäljning.

image

2016:

Förra året hade vi redan börjat gå ifrån att posta mer personliga inlägg här på bloggen, till fördel för instagram. Wilfred hade då hunnit bli 2,5 och vi har slutat skriva om barnen och ha bilder på dem när de har fyllt 2 år.

Mia skrev ett inlägg om bålträning under graviditet och tipsade också samma dag om att Stockholms Läns Landsting ville höra återkoppling från personer som nyligen varit gravida.

Dagen innan hade jag hade tågstrul och var sur på instagram. Den nittonde lagade jag Sri Lankesiskt ”devilled”, en av världens bästa maträtter.

Hur blir den här dagen?

Ni följer väl oss på instagram? Då får ni följa oss mer på det personliga planet!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!