En dag i media

En dag i media

Mycket händer nu kring vår bok! Tidigt imorse gick jag ut till en mötande taxi och fick skjuts in till Nyhetsmorgon. Jag och Louise skulle vara där och prata om vår bok, Mammaroll och snippkontroll: Du och din kropp året efter förlossningen. Här ser du det!

Det var så kul! Tilde var så himla gullig och hela upplevelsen var härlig. Så najs att bli sminkad av proffs också. Jag blir alltid helt tyst vid såna tillfällen, bara njuuuter av att bli ompysslad.

I taxin på väg dit skrev en kompis…

…och skrev ”Bra debattartikel i Aftonbladet!”. Och då blev jag tvungen att kolla in den också. Vi har skrivit på den ett tag, och skickade in den förra veckan. Och idag blev den publicerad!

Här hittar du den. 

Kändes som ett gott dagsverke!

Åkte hem från Nyhetsmorgon och fick betryggande meddelanden från familjemedlemmar som lovade att jag inte gjort bort mig i TV, och kom hem till glad familj. Sen kom min mamma över, och vi åt thaimat och marängsviss och spelade Vänd tia. Wollmar har precis lärt sig det, så nu är kortspel det enda vi gör på lediga stunder.

I veckan släpps boken på riktigt

Och någon gång i veckan kommer också en intervju med yours truly i DN. Känns oerhört roligt att boken blir varmt mottagen och att ämnet känns tillräckligt angeläget för att också väcka intresse. Sååå kul!

Previous

Next

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!