Från och med nu: speciella tider på BakingBabies

Från och med nu: speciella tider på BakingBabies

Det här är ett förinställt inlägg. I skrivande stund vet vi inte alls kejsarsnittsdatum eller hur tiden kring snittet kommer se ut. Men vi gillar planering! Det kan fortfarande vara över en vecka kvar. Det kan också vara så att bebisen bestämmer sig för att strunta i planerat snittdatum och komma tidigare. Vi vet ju faktiskt ingenting.

Därför har vi jobbat med att tidsinställa inlägg så att det kommer finnas läsning här på BakingBabies varje dag. Från och med nu och fram tills november. Bara så ni vet : Vi kommer inte prioritera att skriva blogginlägg eller kanske ens ha minsta lilla koll på kommentarsfältet. Men ni, våra allra bästa läsare, ska inte bli helt utan inlägg ändå.

Rätt vad det är så dyker det upp något extra spännande här!

Rätt var det var så får vi feeling och postar en matplanering eller något annat spontant infall. Och plötsligt så kommer bebisen och vi kanske inte kan hålla oss från att skriva.

Men vi kommer också ge oss själva tid för bebisbubbla när Baby Boss väl kommit ut. Det innebär att vi helt kategoriskt kommer strunta i att svara på alla de DM på Instagram som kommer in, personliga meddelanden på Facebook och en massa tidskrävande mejl via bloggen. Vi är inte mer än människor, och någon gång under den här tiden också alldeles nykläckta trebarnspäron.

Hoppas ni har förståelse och tålamod!

Det här är en post som kommer ligga kvar överst bland blogginläggen tills vi tar bort det. Alla nya inlägg finns om du scrollar neråt!

 

Previous

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *