Vi ger bort bebisgrejer!

Så, vi har landat i att Waldo är vårt sista barn. Nu ska vi göra oss av med det mesta som han växer ur. Det här blogginlägget är en ”kom och hämta”-annons. Första tjing till våra gravida vänner som läser, de kanske hör av sig via andra kontaktvägar så bli inte sur om du som kommenterar först inte får första tjing <3. Om ingen vill ha så kommer vi garanterat ge till second hand. Vi kommer heller inte orka skicka en massa saker med posten, så det här är för dig som kan komma till Årsta och hämta.

En kasse blandade kläder i storlek 50. Mest bodys i vitt eller ljusa färger, en tjocktröja och några pyjamasar. Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.
En kasse blandade kläder i storlek 56.
Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.

En kasse blandade kläder i storlek 62.
Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.
Just nu: fyra tjocktröjor och ett par Newbie-byxor i storlek 68. More to come, Waldo har den storleken just nu.
Några leksaker och en bok som vi har dubbelt av.
Spädbarnsinsats till Ergobaby-sele. Själva selen behöver vi fortsättningsvis, men det att det finns många selar som säljs utan spädbarnsinsatsen.
En välanvänd elastisk bärsjal som kanske har sett sina bästa dagar, men som absolut kan fungera som första-sjal för någon som funderar på om det är värt att investera i en…
Ja, en overall som alla våra barn haft under höst-vinter tillsammans med fårskinn och filt i vagnens liggdel.
Skötbäddsöverdrag till IKEAS uppblåsbara skötbädd (men funkar för skötbäddar av skumgummi också). Tror vi har tre, kan säkert rota fram det tredje också…
Pandakudde. Den kan vi ge bort alldeles snart.
Vagga in begagnat skick, kan vi också ge bort snart när Waldo helt hundraprocentigt flyttat över till spjälsäng. Den är välanvänd men har en del kvar att ge! (Ger inte bort några tillbehör mer än madrassen,.)

Previous

Next

6 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!