Matvecka från Gibraltar

Flag of Gibraltar.svg

Okej, ni kör vi på ett miniland igen. 6,8 km2 liksom. Min gissning var att de inte har så många matbloggare, och det verkar stämma. Den här veckans receptletande resulterade i en rätt, en sallad och ett tillbehör:

Jahapp…Nu får vi hitta på fritt igen då.

Vad ska du äta i veckan?

Comments (2)

Hej Mia, jag har fastnat lite för fantastiska matbloggaren half baked harvest, och lagar hennes Kung Pao Cauliflower idag, denna vecka har också bjudit på Avocado Chicken Salad, Shwarma chicken (HBH), och Creamy Garlic Spinach Salmon. Håll till godo!

Åh, alltihop låter magiskt! Ska kolla till nästa vecka!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.