Bakingbabies kurser

Vi är stolta kursskapare på dailybitsof.com. På Daily Bits Of finns det mängder med kurser som du enkelt prenumerera på och får dagligen i 5-15 dagar via mail. Det är hur lätt som helst att anmäla sig och bäst av allt är det helt gratis.

Vi har två kurser hos Daily Bits Of.

Om kroppen under och efter graviditet:

Det här är kursen för dig som vill veta mer om hur kroppen påverkas under och efter en graviditet. Kursen riktar sig till dig som är, varit eller kommer bli gravid. Eller för dig som jobbar med träning där du kan träffa gravida kvinnor i ditt arbete.

Du kommer få lära dig varför begreppet foglossning är förlegat, vad som händer med magmusklerna och hur du kommer tillbaks i joggingspåret efter förlossningen.

Kursen är gratis och du får dagens kursavsnitt direkt till din mejl varje vardag under 15 dagar.

Bäckenbotten – Kroppens ”riktiga” core!

Det här är kursen för dig som vill veta mer om hur musklerna i botten av bålen fungerar och hur deras funktion – och eventuella icke-funktion påverkar din hälsa. Kursen riktar sig till dig som vill veta med om en av kroppens viktigaste muskelgrupper. Bäckenbottenträning är kanske viktigast för kvinnor, men även män har bäckenbottnar som kan behöva tas hand om!

Du kommer får lära dig hur bäckenbotten påverkar vår livskvalitet, hur du kanske kan träna dig till bättre orgasmer och hur du undviker att bli inkontinent på gamla dar.

Kursen är gratis och du får dagens kursavsnitt direkt till din mejl varje vardag under 11 dagar.

Innehållet i dessa kurser går naturligtvis att göra i föredragsform om du och ditt sammanhang skulle önska det.