Boka tid hos Mia Fernando

Under hösten 2018 är jag gravidledig och senare föräldraledig från mitt fysioterapeutjobb och träffar inga patienter. Jag har många kompetenta kollegor.

Jag har en kollega på Rehab Dalen, en på Rehab Farsta och två på Rehab Södermalm. Fler kollegor finns att hitta här

CV

  • Grundexamen i sjukgymnastik 2008 från Sahlgrenska Akademin vid Göteborgs universitet.
  • Fördjupningskurser utöver grundutbildning: Idrottspsykologi, Amning i nöd och lust, Sex och samlevnad ur ett hälsofrämjande perspektiv, Hälsa och ohälsa ur ett genusperspektiv, Fysisk träning vid hälsa och sjukdom, Idrottsmedicin och idrottsrehabilitering och Kvinnors hälsa och fysioterapi med fördjupning inom gynekologi, obstetrik och urologi.
  • Magisterexamen i klinisk medicinsk vetenskap vid KI, 2012
  • Treårig utbildning för att bli specialist inom ”Obstetrik, gynekologi och urologi”.
  • I början av 2016 bytte jag yrkestitel från sjukgymnast och är numera legitimerad fysioterapeut.

Gränsen mellan vårdgivare och bloggare

Som de flesta vårdgivare är jag sedan grundutbildningen ordentligt inpräntad att vara professionell och inte privat. 

Hur blir det när gränserna suddas ut? När jag är bloggare och du läsare. När jag är fysioterapeut och du är patient. När jag är bloggläsare och du bloggförfattare?  Vi har jämlik kontakt men helt plötsligt ska jag vara din vårdgivare? 

Frågorna är helt inte okomplicerade. De traditionella vårdgivar-patientrollerna blir förändrade. Jag tänker att det oftast är positivt, men ibland svårt!

Om du är en av mina patienter som hittat hit – välkommen.

Det är okej, jag har också googlat vårdgivare jag träffat. Det är nog så vi gör, nuförtiden. Säg gärna hej i en kommentar, då blir jag glad!

  • Vill du boka tid, kolla in länkarna ovan.
  • Vill du ha annan kontakt med oss så finns ett kontaktformulär på sidan ”Om oss”, förutom den vanliga funktionen att kommentera varje inlägg.

Hoppas vi hörs!

Observera: 

  • Alla åsikter som uttrycks här är mina egna och speglar inte nödvändigtvis min arbetsgivares.
  • Alla tips och råd som ges här på bloggen är generella och kan inte ersätta individuell vård och behandling av en vårdgivare IRL.

 

Du kan också boka mig för föreläsningar och informativa utbildningar för dig som jobbar med träning, kvinnohälsa eller något annat som tangerar mitt yrkesområde. Hör av dig vid intresse så kan jag skräddarsy material enligt dina önskemål.wp-image-849329055jpg.jpg