Under flera år har jag fått frågor om att vägleda och handleda både fysioterapeutkollegor och kollegor inom andra närbelägna professioner. Till hösten kommer jag och Emma (också specialist inom kvinnohälsa) därför hålla ett mentorskapsprogram.

Vem kan vara med?

Mentorskapet riktar sig till dig som träffar kvinnor i din roll som terapeut eller personlig tränare. Utbildningsträff en gång i månaden. Varje träffar har olika tema:

  • Bäckenbotten
  • Bäcken/ländryggsmärta under och efter graviditet
  • Magmuskeldelnignar
  • Träningsanpassning under och efter graviditet

Datum 1/9, 6/10, 3/11 och 1/12

Plats: Arena Motion&Rehab, Stockholm

Träffar och mentorskap

Vi första träffen tilldelas du en mentor (Mia eller Emma) som du kommer ha kontakt med på mail/telefon vid totalt tre tillfällen under terminen. Du får då möjlighet att ställa vidare frågor och får ytterligare guidning i ditt arbete på hemmaplan.

Träffarna är 3 timmar långa och innehåller både föreläsningar och praktiska inslag. Deltagarengagemang i form av egenföreberedda fall och diskussion kring dessa krävs.

Totalkostnad för mentorskap 1 termin: 5500 kr exklusive moms

Observera att anmälan är bindande.

Vår förhoppning är att du efter denna termin ska kunna ha ett mer avancerat och vetenskapsbaserat tänkande i ditt arbete med kvinnor.

Anmälan sker till emma.regberg@arenamotion.se

MiaFernando&EmmaRegberg

Leg.fysioterapeuter

Specialister i kvinnohälsa: gynekologi & obstetrik

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!