wp-1451580012090.jpeg

Välkommen till Bakingbabies!

Den här bloggen startades i början av 2012 när vi väntade vårt första barn. Joseph hade då haft en bakblogg och Mia en vanlig personlig blogg sedan några år, men vi bestämde oss för att börja blogga tillsammans istället.  Vi skapade bakingbabies som en småskalig ”gravidblogg”, mest för våra vänner och släktingar. När vår äldsta son föddes i juli 2012 fick Mia en förlossningsskada och detta ändrade riktningen på hennes yrkesliv och sedemera på vår blogg.

Mia

Mia är fysioterapeut och jobbar efter 2012  inriktat mot gravida, nyförlösta och kvinnor med gynekologiska besvär, och bloggen har kommit att riktas mycket om detta. Mia är sedan 2018 godkänd specialistfysioterapeut inom obstetrik, gynekologi och urologi.

Vi driver bloggen tillsammans som par. Här hittar du fysioterapi, kvinnors hälsa, mat, bakning och familjeliv högt och lågt. Vi tror på idén att ha en blandning av inlägg eftersom det gör det mer intressant att följa och läsa.

Joseph

Joseph är i grunden farmaceut och jobbar på ett läkemedelsföretag i Stockholmstrakten. Mer om Mias arbete hittar du vid intresse på sidan ”Boka tid”. Tillsammans har vi tre söner, Wollmar född juli 2012, Wilfred född maj 2014 och Waldo född oktober 2018. Vi bor i Stockholm.

Guldhjärtat 2016

  • 2016 kom vi tvåa i Fitnessbranschens tävling Guldhjärtat, i kategorin ”Årets Social Media Influencer”
  • 2017 blev Mia utsedd till Årets fysioterapeut. 
  • 2017 blev BakingBabies också nominerad i Stora Influencerpriset i kategorin ”Årets röst”.

Vi finns även på www.facebook.com/bakingbabies.blogg samt på instagram.

Kontakta oss

Nedan finns möjlighet att kontakta oss. Du fyller i formuläret och ditt meddelande skickas till oss, utan att publiceras här.

  • Använd i första hand sökfunktionen här på bloggen när du har en specifik fråga. Oftast finns svaret om du bara letar lite!
  • Önskar du rådgivning, se istället ”Personlig rådgivning”. Vid kortare och begränsade frågor kan du skicka in en fråga som besvaras i ett uppsamlande frågor- och-svar-inlägg. Du får själv hålla utkik efter svaret!
  • Om du önskar kontakt med fysioterapeut inom kvinnohälsa vill vi tipsa om denna förteckning. 

Om du är fysioterapeut och önskar information om att jobba inom kvinnohälsa rekommenderar vi dessa två inlägg:

Fysioterapeut och vill lära mer om kvinnohälsa?

Att jobba som fysioterapeut inom kvinnohälsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!