Om oss – BakingBabies

wp-1451580012090.jpeg

Välkommen till Bakingbabies!

Den här bloggen startades i början av 2012 när vi väntade vårt första barn. Joseph hade då haft en bakblogg och Mia en vanlig personlig blogg sedan några år, men vi bestämde oss för att börja blogga tillsammans istället.  Vi skapade bakingbabies som en småskalig ”gravidblogg”, mest för våra vänner och släktingar. När vår äldsta son föddes i juli 2012 fick Mia en förlossningsskada och detta ändrade riktningen på hennes yrkesliv och sedemera på vår blogg.

Mia

Mia är fysioterapeut och jobbar efter 2012  specialinriktat mot gravida, nyförlösta och kvinnor med gynekologiska besvär, och bloggen har kommit att riktas mycket om detta. Mia genomgår för tillfället sin treåriga specialistutbildning inom fysioterapi, med syfte att bli specialist inom obstetrik, gynekologi och urologi.

Men vi fortsätter att driva bloggen tillsammans som par. Här hittar du fysioterapi, kvinnors hälsa, mat, bakning och familjeliv högt och lågt. Vi tror på idén att ha en blandning av inlägg eftersom det gör det mer intressant att följa och läsa.

Joseph

Joseph är i grunden farmaceut och jobbar på ett läkemedelsföretag i Stockholmstrakten. Mer om Mias arbete hittar du vid intresse på sidan ”Boka tid”. Tillsammans har vi två söner, Wollmar född juli 2012 och Wilfred född maj 2014. Vi bor i Stockholm.

Om oss – BakingBabies

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar om Mias specialistområde, om innehållet på bloggen eller som potentiell samarbetspartner. 

Guldhjärtat 2016

  • 2016 kom vi tvåa i Fitnessbranschens tävling Guldhjärtat, i kategorin ”Årets Social Media Influencer”
  • 2017 blev Mia utsedd till Årets fysioterapeut. 
  • 2017 blev BakingBabies också nominerad i Stora Influencerpriset i kategorin ”Årets röst”.

 

Vi finns även på www.facebook.com/bakingbabies.blogg samt på instagram.

Följ oss gärna där!

 

Kontakta oss

OBS: Under Oktober och November månad har vi mycket begränsad tid att läsa och svara på meddelanden pga ny bebis i familjen!

Nedan finns möjlighet att kontakta oss. Du fyller i formuläret och ditt meddelande skickas till oss, utan att publiceras här.

  • Observera! Använd i första hand sökfunktionen här på bloggen när du har en specifik fråga. Oftast finns svaret om du letar lite!
  • Vi får otroligt många mejl och svarar i den mån vi kan. Läsarfrågor besvarar vi ibland form av blogginlägg där vi tar bort personlig information. Du får hålla utkik för svaret själv.
  • Om du önskar kontakt med fysioterapeut inom kvinnohälsa vill vi tipsa om denna förteckning. 
  • Om du är fysioterapeut och önskar information om att jobba inom kvinnohälsa rekommenderar vi dessa två inlägg:

Fysioterapeut och vill lära mer om kvinnohälsa?

Att jobba som fysioterapeut inom kvinnohälsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *