Debut: öppen förskola

Idag gick jag och min kusin Jessica, Wollmar och syssling Julius till Öppna förskolan i Högalidskyrkan.
Det var mysigt!
Lokalen var fin och överfull med bebisar och deras föräldrar (läs mammor och en pappa och en farmor). De sålde kaffe, frukt och hembakt kaka till låga priser och även om vi inte fikade, så såg det välkomnande ut.
Efter en stund gick alla som ville upp till en samlingslokal på ovanvåningen för sånstunden. Wollmar gillar visserligen musik, men skojiga barnlåtar med rörelse och mimik är inte hans grej riktigt än. Men det var roligt att se på när alla älde bebisar trivdes och njöt.

Efteråt gick vi en långpromenad längs Årstaviken i solskenet och enades om att vi bara har det för bra och lyxigt som föräldrar i Sverige.

När vi kom hem var Joseph redan hemma. Han hade kokat ris och värmt på en chiliconcarne som jag föreberedde i förmiddags. Vi fick en stund tillsammans innan han stack iväg till gymmet och jag började förbereda för imorgon. I förmiddags bestämde jag mig för att ge mig själv en humörshöjare genom att fixa tisdagslunch för ett de vänner jag har som också är daglediga. Imorgon blir det ärtsoppa och muffinsfika hemma hos oss!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.