Wollmarhyss # 1

Idag hade jag planerat att hälsa på en föräldrarledig kollega/vän och fika lite. Vi hade bestämt att jag skulle komma förbi vid 10-tiden. Typiskt nog somnade Wollmar vid kvart i åtta och fick för sig att det var skönt att sova till kvart över nio. Men men, det fanns ändå tid nog att byta om på honom och komma iväg i tid. Förutom att han så klart var hungrig när han vaknade och lekte pajas med nappflaskan så att det tog dryga 20 minuter för honom att få i sig 150 ml mjölk.
Så, allt klart, packat och redo kl. 10:15 och vi väntar på bussen. Man lär sig ett och annat som förälder. Det jag lär mig mest under denna resa är att det blir inte alltid som man tänkt sig och att saker tar längre tid än man tror.

Väl där strax i elva var det lite för sent för att fika så min vän började fixa med lunch till hennes 4 åriga dotter, henne och mig själv. Jag passade Wollmar och hennes 3 månaders pojke. Tänk att Wollmar var SÅ liten en gång i tiden. Det är ju bara så sjukt!

Efter lunch och fika drog vi hemåt och handlade på vägen. Väl hemma blev det dax för dagens sista flaskmatning och även dagens gröt. Mitt i gröten fick Wollmar för sig att det var en rolig idé att prata och berätta för mig hur det smakade. Jag tittade och lyssnade aktivt när grabben tittar upp på mig, efter att precis fått en stor sked gröt, och säger PRRRRRRRTTTTRRRRRTTTH med läpparna. I detta sprejlackerade han mitt ansikte med gröt och skrattade högljutt av förtjusning. Kul Wollmr, jätte kul.

När Mia kom hem blev Wollmar verkligen jätte glad. Nästan det gladaste han varit på hela dagen. Så himla mysigt att stå och steka pannkakor och titta på medans de mysig, kramas och pussas i soffan. Nu är det helg!

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.