6-månaders sömnproblem

Alltså.
Utvecklingssprång (i så fall språng nr 5) eller vad tjyven som helst.
Men nätterna nu är helt himla vidriga.

Wollmar börjar gråta flera gånger per natt nu, det brukar han normalt inte göra. Han är inte hungrig och inte heller helt vaken, men går inte att trösta. Försöker jag ta den lätta vägen och bara gosa ner honom bredvid mig i sängen börjar han gråta än värre. Måste hållas på ett visst sätt och under en ganska lång stund, sedan blir det bättre.

I natt fick Joseph ta över flera gånger eftersom jag satt i sängen och vaggade Wollmar som en zombie, jag orkade inte ens hålla upp ögonen.

Wollmar har annars fått gröt på kvällarna nu i några dagar och det har gjort att han inte vill amma 23, 02 och 05 utan klarar sig med 12 och 05. Det är visserligen bra, men vad hjälper det om man nu ska vara vaken tusen gånger mellan ändå?

Just nu väntar jag bara på Wollmars nästa sovstund, då ska jag minsann sova jag med.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.