Hurra!

Den hemgjorda bebisgröten.
Och den hemgjorda mackan med leverpastej.

Just saying.

Sen går det sådär med vätskeintaget. Men ändå.
Man dör nog inte av att dricka för lite, om man ändå äter något.

Och dricker han så ska det INTE vara vätskeersättning eller bröstmjöksersättning utan vatten i vuxenglas.
Alla har vi våra preferenser.

Han har inte kräks sedan i natt och ja, han hade visserligen diarre nyss. Men det går nog åt det bättre hållet nu i alla fall. Det måste göra det. På riktigt kommer han nog annars svälta ihjäl snart. Jag sitter ju här och hurrar för något som är motsvarande mängd som en fjärdedels frukost för honom en frisk dag.
Men det är ett steg framåt, indeed!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.