Lemon-poppy seed cake

Idag är det ingen vanlig dag. För det är min/vår Mias födelsedag. HURRA HURRA HURRA!
Firndet har under dagen enbart sträckt sig till presenter och sjungning på morgonen. Men nu på kvällen, efter GBG-varv och allt, har vi samlats några vänner hemma hos Elvira och Filip och ätit middag. Nu sitter vi ute på balkongen och njuter av en härligt hög och god tårta i MÅNGA lager.
Svaret är ja, den är lika god som den ser ut att vara!

image

image

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.