Bebisbus på Blå tåget

På vår resa hem upptäckte vi att vi inte skulle resa med SJ. På våra biljetter (som för övrigt såg ut som att vi hade tillverkat dem själva på Word eller något) stod det ”Blå tåget” och mycket väl stod det ett blått tåg med texten ”Blå Tåget” och väntade på oss vid centralstationen Göteborg.
Hur var upplevelsen då? Tåget var ett upprustat från 60-talet men saknade fortfarande nödvändigheter som AC. Det blev alltså en mycket varm resa vilket tog hårt på Wollmar. Annars var det ett charmig gammalt tåg, som gick när det skulle och kom fram enligt tabellen. Personalen var trevliga och det fanns eluttag vid alla platser. Tyvärr gick det inte att fälla upp armstödet mellan sitsarna vilket gjorde det väldigt besvärligt att sitta bredvid Wollmar.Antingen fick man dela en sits, vilket blev trångt, eller så fick man hålla koll på honom med en utsträckt arm från den andra sitsen. Inge bra.

När Wollmar inte sov eller åt var han på upptäcksfärd. Ett tåg är en rolig plats för en krypande 9 ½ månaders bebis.
Nästan alla på tåget hade sprungit eller var i sällskap med någon som hade sprungit GBG-varvet. Det gjorde att det blev något av en gemytlig stämning ombord.

image

image

image

image

Som ni ser har Wollmar haft väldigt kul på resan men han var väldigt glad över att få komma hem och ligger nu och sover sött i sin egna säng.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.