Färdigarbetat

Nej, jag har inte gått i pension. Men som ni kanske läste igår har jag arbetet min sista dag på jobbet. Ja, fram till och med februari 2014 i alla fall. Känns super naturligt och samtidigt HUR konstigt som helst. Nu är det Wollmar och jag i en HEL HALV vecka. Ja, för efter det så börjar Mia sin semester och då kommer vi att vara lediga i två månader tillsammans. HUR gott som helst. Men i augusti kommer det vara Wollmar och jag på vardagarna.

Vad ska vi göra? JA, antagligen typ samma saker som vi gjort hit tills. Träffa folk, gå på öppna förskolan, gå på utflykter, bus här hemma, laga mat, tvätta kläder och leka i parken. Sedan finns det säkert fler saker som man kan hitta på i höst när Wollmar är lite äldre. Frågan är bara vad? Någon som vet vad en 15+ månaders bebis uppskattar att göra som en 10 månaders inte fattar?

Vill ni träffa oss i sommar eller höst? Hör av er vettja!

Related Posts

Comments (2)

Den nappar jag på, september och framåt är omställningensdagar! Går gärna en sväng eller tar en fika!

Taget! Vilket datum är n beräknade till?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.