Ströbröd

I och med att Wollmar saknar molarer att tugga med kan haan inte heller hantera brödkanter. Så det blir VÄÄÄÄLDIGT mycket brödkanter över. Till en början tog vi regelbundna turer till årstaviken och matade änderna. Men fåglarna började bli tjocka och brödkanterna började samlas på hög.
Lösningen? Göra ströbröd!

Vi köpte en stavmixer för några veckor sedan och fick med en minihackare till den. Tyvärr låter minihackaren som en bandsåg på steroider men den är effektiv i alla fall.

Så det var bara att köra in alla kanter och skalkar och köra ner dem till ett perfekt ströbröd.

image

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.