Progress

Bildlös dag idag.
Vi har varit på Eriksdalsbadet och picknicklunchat, badat och läst/solat medan Wollmar sov.
Sedan åkte vi en sväng in till Östermalm på ett ärende och promenerade över till Djurgården och tog färjan över till Slussen.
Solsken och familjledigt, det är så himla fint! Idag när vi satte oss ner och fixade med månadens internetbankärenden insåg vi dock att det blir en knaper månad, när vi är lediga såhär tillsammans. Men det är värt VAREVIGA SEKUND.

Det har också skett lite utveckling i vårt och Wollmars liv den senaste tiden:
– han sover lääänge på nätterna. Visst, han kanske behöver nappas eller hämtas till vår säng, men han sover. Minst 12 timmar per natt, så vi får typ sovmorgon varje morgon nu. Känns som att det bara är att njuta medan det varar.

– idag var första gången som vi alla åt samma mat, tillredd på exakt samma vis, samtidigt. Det har hänt förut att vi ätit samma mat, men då har vi ändå kanske passerat någon del. Eller så har det varit samma mat, men det har inte fallit sig så at vi kunnat sitta ner och äta middag samtidigt. Idag blev det alltså inga anpassningar för Wollmars del, mer än att vi låtit bli att salta så mycket. Köttfärssås och spagetti, det gick strålande!

Imorgon bjuder vi våra föräldralediga vänner på lunch, så det blir fullt ös. Vi hade först tänkt parkgrilla, men det ser ut att bli regn så vi kör på sopplunch som vanligt istället. Det ska bli så kul!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.