Klätterapa # 2

Nu har Wollmars trappförtjusning börjat ta honom till nya höjder. Vi har en liten trappall från IKEA som stått bredvid TVn i runt en månad. Innan dess var den hemma hos Mias syster på ommålning.
Idag på morgonen fick Wollmar för sig att han skulle klättra upp för den. Jag tittade på och tänkte att han inte skulle komma så långt, men det dröjde inte lång tid innan han var uppe på första steget och började ställa sig upp för att ta sig an det andra steget.

image
Strax efter att jag tog detta kort nedan avbröt jag klätterexpeditionen för denna gången men nu gäller det nog att vara på sin vakt.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.