Tid med en kusin

Igår kväll åkte vi hem till min syster och hängde med dem och några av deras vänner. Vi sov över och har varit där idag under dagen med. Wollmars största behållning har varit en gitarr, lägenhetens trappa, familjens chihuahua och så klart stora kusinen Sofia. I morse låg han och gosade med henne tills han somnade. Idag har vi promenerat i trädgårdsföreningen och ätit lunch.
Nu är vi på väg ut till Öckerö igen och hoppas på fortsatt bra väder.

image

image

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.