Bysistäppan – den bortglömda parken

Igår visade sig solen och eftersom Wollmar nästan blir outhärdlig om man bara ska vara hemma bestämde vi oss att dra ut till någon park. Vi bestämde oss att dra iväg till random park och valde att dra norr ut. I och med vår riktning hade vi tre parker att välja mellan: Mariatorget, Ivar Los park och Norra bysistäppan eller Haren som den egentligen heter.

I och med att bysistäpppan har plaskdamm bestämde vi oss att dra dit med badbyxor och allt (i alla fall åt Wollmar).

image
Först blev den en lekstund i parken. Wollmar klättrade upp för en lekställning (nästan helt själv). Sedan fick mamma et puss från den höga höjden.

image
I plaskdammen blev det lek och bad tills läpparna blev blå. Därefter vart det gråt, skrik och protest när Wollmar skulle upp.

Nog för att det finns parker som är mer bortglömda än Bysistäppan. Men med tanke på att Bysistäppan faktiskt är besöksvärd, särskilt på sommaren, är den hemskt glestbesökt. Gå dit och kolla själva vettja!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.