Working 9 to 5

Det rullar på. Det här med att jobba.
Det tar lite tid att ta in så pass mycket patienter att man har kalendern full med blandat ny- och återbesök, så just nu har jag det lite lugnt på dagarna.
(Någon som behöver träffa en sjukgymnast? Hör bara av er så bokar vi en tid! 100 kronor eller frikort gäller. Men, en sjukgymnast måste göra undersökningar med en ganska avkklädd patient, så skulle det bli väldigt awkward att behöva klä av er inför mig, då är det bättre att boka tid hos någon annan)

Det är SKITJOBBIGT att gå hemifrån på mornarna. Jag vet inte vad som är värst – att lämna en sovande Wollmar eller en Wollmar som glatt sitter och vinkar hejdå i hallen när jag går. Det värker i hjärtat.
Det är också SKITJOBBIGT att komma hem. Nu börjar visserligen hans första ilska över att jag är borta på dagarna lägga sig lite, men ändå. Han är verkligen daddys grabb nu.
Men Joseph lagar mat och håller ordning här hemma och gör sitt bästa för att jag ändå ska må bra. Det är fint. Och det funkar.

Det rullar på med jobbandet. Jag har börjat hänga med kollegorna och gymma, och det är kul att få lite ny input vad gäller träningen. Och en kollega har fått in mig på ett nytt sjukgymnastiskt spår: rörelseanalys. Till exempel har jag idag läst in mig på hur man kan analysera skulderbladens rörelser för att avgöra vilka muskler som är hypo- respektive hyperaktiva och på så sätt avgöra vad man ska behandla med stretch, vila, styrketräning etc. Det är faktiskt spännande!

Litegrann känner jag att jag lever för helgerna, och att de dessutom är för korta. Jag vet egentligen inte om det är en dålig sak. Det är ju odiskutabelt bättre att få vara med sin familj, än att vara på jobbet. Men livet funkar ju inte så, och det är ändå bra att arbeta.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.