Bästa bebisapparna?

För några veckor sedan samtalade vi med några av våra vänner som är nyblivna föräldrar om tomrummet som uppstår i app-väg när bebis har gått från inomsbordsbebis till nyföding.

Hela graviditeten kan man följa med massvis av olika appar och hemsidor, där man kan få information om vad som händer inne i magen vecka för vecka. När bebisen kommit ut står man där, och saknar litegrann den veckoliga läsningen.

Vi kunde då dela med oss av två bra app-tips:
1177:s BVC-app

image

Det mest användbara på den appen är att man kan fylla i bebisens vikt och längd, och få kurvorna så att man kan titta på dem även hemma. Men det finns även en hel del texter med information om bebisens utveckling och användbara tips.

Wonderweeks
Wonderweeks följer bebisens utvecklingssprång och ger information om varför bebisen kan gå igenom grinigare och gråtigare perioder då och då. Den förklarar vad som håller på att hända i bebisens världsutveckling och när nya steg i utvecklingen tas.

image

Här är tillexempel översiktsvyn, där kan man se att Wollmar just nu är på väg ut ur en svår period (med mörka moln).

Har ni fler tips? Dela med er!!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.