Missarnas vecka

Som jag skrev i tisdags var biblioteket i Luma stäng när Wollmar och jag skulle dit. Dessutom missade vi två bussar hem och det slutade att vi promenerade hem. Oturen har fortsatt att vara med oss resten av veckan när det gäler utflykter. När skulle hänga på ”Rum för barn” i kulturhuset igår möttes vi av en ”Vi har stängt på grund av Stockholms kulturfestival. Aktiviteter flyttade till Brunkebergs torg”. Vi gav så klart inte upp utan gick till Brunkebergstorg men aktiviteterna där var mer anpassat för större barn.
Idag skulle vi då hämta t-shirts och chip inför midnattsloppet som är på lördag. Vi gick till Stadium vid drottninggatan där vi brukar hämta grejerna men uthämtningstället hade alltså flyttas till kungsgatan. Vi gick dit och ställde oss i kön och fick snart reda på att deras server craschat 15 minuter tidigare och det går inte att regga chippet. Snacka om otur!

Jag vågar inte tänka på vad som kan vänta oss inför imorgon. Ja, vi hoppas på bättring i alla fall.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.