Lopplördag

Ledsen för bloggtorkan.
Ikväll springer vi Midnattsloppet, kom gärna och heja!

Jag laddar upp inför mitt först mil-lopp med århundradets mensvärk. Men träning minskar ju smärtan och den fysiska prestationsnivån ska inte vara lägre under menstruation, så jag hoppas på ett bra lopp ändå.

Aylin kommer och ser till Wollmar medan vi är borta. Han kommer ju troligen sova och vi är ju inte borta mer än högst två timmar, så det känns som ett ganska lätt barnvaktsuppdrag.

För övrigt idag ska vi baka bullar och gå lite ärenden på stan.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.