Look, it’s an old person

På vägen hem från kyrkan idag var Wollmars tålamod ganska kort och för att hålla honom vid gott mod pekade jag på allt som vi såg ock pratade för fulla livet. Vi satt alltså på bussen och pekade på och benämnde saker som vi såg.
Wollmar pekade på saker och jag förklarade så gott jag kunde. Så stannade vi till vid Slussen och Wollmar pekade på pictogramet av ”person med käpp”. Ni vet den som nästan ser ut såhär:
image

då förklarade jag relativt högljutt: ”Yes Wollmar, it’s an old person!”
Mia tittade genast lite anklagande på mig med frågande min. Jag fattade ingenting tills jag såg den äldre kvinnan som gick förbi oss samtidigt som jag förklarade pictogramet.
Som tur var verkade det som att hon antingen hörde dåligt eller inte förstod engelska. Ja ni vet, som du är med gamla människor. Eller?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.