The apple of Bacardi

När vi hade semester i Italien i somras var Wollmar mycket omtyckt av hotellpersonalen. Detta har vi skrivit om tidigare. Vi nämnde kanske också att Wollmar fick en present av hotellets kock. Denna present var en PR pryl för Barcardi äppelsmak i form av ett skumgummiäpple.

image

Redan efter någon dag bet Wollmar av en bit och sedan dess har ”leksaken” varit undanstoppad. Idag hittade han den när jag letade vantar och jag tänkte att han kunde testa på den om han ville. Han fattade ganska fort att den kunde agera boll och ville ta med den ut till parken.
Jag gick med på det men insåg efter ett tag att jag inte var särskilt sugen på att folk skulle se  min son leka med denna alkoholrelaterade leksak. Det är väl inte hela världen men någonstan skämdes jag över att förknippas med den.

image

Strax efter detta kort råkade Barcardi äpplet hamna i min ficka. Så nu går jag med skammen i fickan.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.