Lunch med kollegor

Igår tog Wollmar och jag en tur till Södertälje och träffade mina kollegor på en bebis-lunch. Tyvärr var de andra två bebisarna sjuka så Wollmar fick stå för hea den kvoten vilket han inte hade något emot. I början var han lite pappig, men efter att ha fått springa runt lite och värma upp så hade han inget emot att bli buren av auntie Sara och auntie Jean och vinka glatt mot alla läkemedelsnissar.

Så klart blev jag frågad om jag längtar tillbaka och jag svarade ärligt att det är olika, olika dagar. Jag trivs jätte bra med Wollmar och njuter verkligen av den förmån att få vara hemma med honom, lära känna honom och hjälpa honom att utvecklas till människa. Ibland, när Wollmar har en särskildes dålig dag så tänker man ju så klart ”Tänk om jag bara kunde få vara på jobbet idag”. Sedan så längtar man till lite mer utmanande och utvecklande uppgifter och stimuli samt att få träffa och samtala med personer som kan prata med mig på ett begripligt språk.
Men det är verkligen härligt att få vara hemma med Wollmar och göra allt det vi gör. Hemskt sorligt att tänka att den tiden snart att förbi.

image
Efter lunch gick vi ner och drack kafffe tillsammans. Wollmar fick kompensera sin dåliga lunch med frukt.

image
Sedan blev det ännu dags att sätta oss på pendeltådet för den långa resan hem. På vägen till Södertälje läste vi genom Metro tre gånger. På hem vgen dög inte det längre utan då ville han röra på sig. Det slutade med att han stod vid det ett dörrpar (som stod på den sidan där dörrarna INTE öppnades) och pillade och finurlade och hade någon låtsaslek.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.